You'll never dream alone
Menu Tickets

Elfia Arcen 2019

21 - 22 September 2019

SFX Demo op het podium door Andrea Benocci en Matteo Arfanotti.

Sinds het begin van Elfia in Arcen heeft u hier vele grote bodypaint artiesten en hun creaties gezien. Een aantal van hen had zelfs protheses verwerkt. Maar hebben jullie je ooit afgevraagd hoe ze dit gedaan hebben? Op welke wijze hechten ze het aan het lichaam? Van wat voor materiaal is het gemaakt?

Dit jaar hebben we voor het eerst in de geschiedenis van Elfia aan voormalige wereldkampioenen gevraagd om een demo SFX op het podium te geven. Tijdens deze 20-30 minuten durende demo zie je één van de personages die in de show zal verschijnen, getransformeerd worden met protheses. U heeft de mogelijkheid  om de artiesten enkele vragen te stellen.

Op zaterdag hebben we twee fantastische Italiaanse artiesten op het podium die een van de personages van de show “Fairytales Upside Down” zullen creëren.

Deze fantastische artiesten zijn : Matteo Arfanotti (wereldkampioen Bodypaint en Facepaint 2013) en Andrea Benocci (wereldkampioen 2018 SFX make-up).

 

Het verhaal op zaterdag: Fairytales Upside Down.

Twee tovenaars zetten de wereld van de sprookjes op zijn kop door een betovering uit te spreken die alles op z’n kop zet. We zien versies van de sprookjes waarin de personages zijn verdraaid – goed wordt kwaad en wijs wordt dom. De kleine wolf ontdekt door het lezen van een boek dat het land vervloekt is en hij wil een manier vinden om de betovering ongedaan te maken. Het eerste wat hij nodig heeft is iemand die weet hoe. Hij besluit een heks te bezoeken die hij lang geleden kende…………………………………………..

 

SFX Demo op het podium door Petra en Petra Tronser.

Sinds het begin van Elfia in Arcen heeft u hier vele grote bodypaint artiesten en hun creaties gezien. Een aantal van hen had zelfs protheses verwerkt. Maar hebben jullie je ooit afgevraagd hoe ze dit gedaan hebbenOp welke wijze  hechten ze het aan het lichaam? Van wat voor materiaal is het gemaakt?

Dit jaar hebben we voor het eerst in de geschiedenis van Elfia voormalige wereldkampioenen gevraagd om een demo SFX op het podium te geven. Tijdens deze 20-30 minuten durende demo zie je een van de personages die in de show zal staan, getransformeerd worden met protheses. U heft de  mogelijkheid  om de artiesten enkele vragen te stellen.

Op zondag hebben we twee fantastische Duitse artiesten op het podium die een van de personages van de show “Love is the Key” zullen creëren.

Deze fantastische artiesten zijn: Peter en Petra Tronser (wereldkampioen SFX Makeup 2008 en 2010).

 

Het verhaal op zondag: Liefde is de sleutel

Nadat de goede petemoeder  de vuile Behemoth had verslagen, wist het rijk van de fabels weer vrede te vinden. Maar vijftig jaar later werd het duidelijk dat de vrede niet stand kon houden. De Leviathan zocht wraak voor zijn gevallen broer en stuurde  zijn kwaadaardige minions af op de onschuldige wezens van het bos. Zal hun liefde genoeg zijn om deze dreiging voor eens en voor altijd te beëindigen?