You'll never dream alone
Menu

Elfia Arcen 2020

19 - 20 September 2020

Elfia MeadExperience!

Dit is de plek waar wij je al jaren onze heerlijke medes, het frisse medebier en de friszoete Elfentau Limonade laten proeven. We geven je hier advies, we leggen je, met plezier, alle producten uit en lachen veel samen. Omdat je hier meer ervaart dan proeven alleen. Wij heten je van harte welkom bij MeadExperience!

 

Elfia Meadpoint!

Hier je elkaar, koop jij je heerlijke medes, het frisse medebier, de friszoete Elfentau limonade en de mooie Elfia bekers. Wij verwelkomen je graag bij MeadPoint!

 

Let op: Bier in flessen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij MeadPoint!

 

Elfia bekers 2.0!

Deze beker heeft een mooie slanke vorm, en is iets smaller aan de onderkant. Dit maakt het mogelijk, dat je deze prachtige beker zelfs in je broekzak mee kunt nemen.

Uiteraard zijn deze bekers voorzien van ons dromerige elfje. Deze beker is een echte musthave! Wees er snel bij want op = op!

Wil je zien hoe de beker er uit ziet? Kom naar onze MeadExperience en Meadpoint om deze beker te ontdekken en gun jezelf deze beker!

 

Golden Dark

Los of in een handige sixpack!
Golden Dark, de naam zegt het al. Een heerlijk fris bier met een warme roodbruine kleur, waarin de hoogwaardige honing een extra smaakdimensie toevoegd.
Een mooie slanke fles, die je los, in een handige sixpack of in een stevige doos verpakt koopt. Kom het proeven bij onze MeadExperience! 

Let op: Bier in flessen zijn uitsluitend verkrijgbaar bij MeadPoint!