Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April
Terug naar Elfia Costume Parade

De Elfia Kostuum Parade is niet alleen een magische manier om je kostuums te laten zien, het is ook een kostuumwedstrijd. Onze jury zal de winnaars kiezen in veel categorieën en de prijzen waren nog nooit zo groot!

Judges Choice Award
200 Euro
Deze prijs gaat naar degene die de aandacht van de jury heeft getrokken. Ze zien een groot potentieel in jou en je kostuum en willen je belonen door je deze prijs te geven.

– Best Performance
200 Euro
Het ontwerp en de creatie van een kostuum zijn natuurlijk een zeer belangrijk onderdeel van de competitie, maar de presentatie van een deelnemer en het kostuum is even belangrijk. Deze prijs gaat naar degene die het meest opvallende en vermakelijke optreden op het podium zal geven.

– Best Original Character
200 Euro
Het belangrijkste voor deze categorie is creativiteit! Het kostuum is niet gebaseerd op iets bestaands, maar staat volledig op zichzelf.

– Best Duo/Group
500 Euro
Ben je van plan om als duo deel te nemen of zelfs met je groep deel te nemen? Nou, deze prijs zal worden uitgereikt aan degenen die de show stelen als groep/duo!

– 3e plaats
600 Euro
Deze prijs gaat naar degene die als derde eindigt op het podium. De jury zal zowel het optreden, de aanwezigheid op het podium, het vakmanschap als de technieken die bij je kostuum betrokken zijn, beoordelen.

– 2e plaats
1000 Euro
Deze prijs gaat naar degene die als tweede eindigt op het podium. De jury zal zowel het optreden, de aanwezigheid op het podium, het vakmanschap als de technieken die bij je kostuum betrokken zijn, beoordelen.

– 1e plaats
1500 Euro
Gefeliciteerd, je hebt zojuist de 1e prijs gewonnen! Deze prijs wordt uitgereikt aan degene die uitblonk op het gebied van optreden, podiumaanwezigheid, vakmanschap en technieken die betrokken zijn bij het maken van het kostuum.