Menu Tickets

23 & 24 april 2022

vervolgen we onze droom bij

Heb jij een kostuum waar je maanden, jaren, of misschien maar weken of dagen aan hebt gewerkt? Ben jij trots op je creatie en wil je deze graag tijdens Elfia in de spotlight hebben? Doe dan mee aan de Elfia Costume Parade. Tijdens deze wedstrijd worden alle kostuums beoordeeld door een vakkundige jury en zijn er prijzen te winnen in verschillende categorieën.

 

Let op! 

Gezien Elfia in de mensenwereld verschijnt, moeten wij ons houden aan de regelgeving van het land waar wij ons in bevinden. De huidige omstandigheden hebben ook invloed op Elfia en hierdoor ook op de Elfia Costume Parade:

  • De Costume Parade zal wederom plaatsvinden op het bordes van het kasteel in plaats van op het Forum Stage. Er zullen stoelen geplaatst worden voor het publiek op het bordes en ook vanaf de andere kant van het water kun je meegenieten van de show.
  • Registratie zal in de kelder van het kasteel worden gedaan. De kandidaten blijven hier tot het hun beurt is en zullen vanaf de kelder het bordes op lopen en het publiek zal zo de kostuums kunnen aanschouwen. Kandidaten krijgen tijdens de registratie uitleg over de looproute.
  • Om stiltes te voorkomen vragen we alle kandidaten muziek op te sturen bij hun inschrijving. Gezien je over het bordes en de trappen loopt, is het fijn om daar muziek naar keuze onder te hebben. Dit wil niet zeggen dat je perse een act moet doen, dit is niet verplicht. Wil je wel een act doen? Houd er dan rekening mee dat je dit bovenaan de trappen doet. Er is per act 1 handheld microfoon beschikbaar.
  • De Costume Parade wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door prof. Roland Rotherham. De presentatie zal dan ook in het Engels worden gedaan.

 

Schrijf je hier nu in!