Menu Tickets

Elfia Arcen 2022

17 & 18 september

Heb jij een kostuum waar je maanden, jaren, of misschien maar weken of dagen aan hebt gewerkt? Ben jij trots op je creatie en wil je deze graag tijdens Elfia in de spotlight hebben? Doe dan mee aan de Elfia Costume Parade. Tijdens deze wedstrijd worden alle kostuums beoordeeld door een vakkundige jury en zijn er prijzen te winnen in verschillende categorieën.

 

Let op! 

  • De Costume Parade zal plaatsvinden op de Cour voor de grote hoofd entree van het kasteel.
  • Het publiek zal rondom de grote Cour plaats nemen
  • Jij kan vanuit een zijpoort (Duivenpoort) aangelopen en zal een ronde lopen van in totaal 30 tot 80 meter. .
  • Registratie zal bij de Duivenpoort plaatsvinden. De kandidaten blijven hier tot het hun beurt is en zullen vanaf de Duivenpoort de Costume Court op lopen en het publiek zal zo de kostuums kunnen aanschouwen. Kandidaten krijgen tijdens de registratie uitleg over de looproute.
  • Om stiltes te voorkomen vragen we alle kandidaten muziek op te sturen bij hun inschrijving. Gezien je een behoorlijke afstand loopt, is het fijn om daar muziek naar keuze onder te hebben. Dit wil niet zeggen dat je perse een act moet doen, dit is niet verplicht. Wil je wel een act doen? Houd er dan rekening mee dat je dit doet na ongeveer 20 meter op de Cour zelf. Er is per act 1 handheld microfoon beschikbaar.
  • De Costume Parade wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door prof. Roland Rotherham. De presentatie zal dan ook in het Engels worden gedaan.

 

Inschrijvingen gesloten. Je kunt je nog inschrijven bij de Tourist Info op zondag!