Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2023

22 & 23 April

Heb jij een kostuum waar je maanden, jaren, of misschien maar weken of dagen aan hebt gewerkt? Ben jij trots op je creatie en wil je deze graag tijdens Elfia in de spotlight hebben? Doe dan mee aan de Elfia Costume Parade. Tijdens deze wedstrijd worden alle kostuums beoordeeld door een vakkundige jury en zijn er prijzen te winnen in verschillende categorieën.

 

Let op! 

  • De Costume Parade zal plaatsvinden op het bordes van het kasteel.
  • Registratie zal plaatsvinden op de trappen van het kasteel. Mocht dit wijzigen, dan zul je na inschrijving hierover meer informatie krijgen. Op de dag zelf inschrijven? Als er nog plekken beschikbaar zijn, meld je je aan bij de Tourist Information. Voor aanvang van de wedstrijd meld je je ook bij het registratiepunt.
  • Om stiltes te voorkomen vragen we alle kandidaten muziek op te sturen bij hun inschrijving. Dit wil niet zeggen dat je perse een act moet doen, dit is niet verplicht. Er is geen microfoon beschikbaar, zoals voorgaande edities.
  • De Costume Parade wordt zoals gewoonlijk gepresenteerd door prof. Roland Rotherham. De presentatie zal dan ook in het Engels worden gedaan.

Schrijf je in voor de Costume Parade!