Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Elfia is meer dan zomaar een evenement; het is een betoverende ontdekkingsreis door diverse werelden. Bij het betreden van dit magische koninkrijk stappen bezoekers over de grens van de realiteit naar een wereld vol avontuur en magie.

In dit wonderlijke koninkrijk komen niet alleen Elfianen samen, maar ook enthousiaste cateraars die hun eigen magische keuken naar Elfia willen brengen. Heb jij een magische keuken die ontdekt moet worden?

Bij Elfia omarmen we diversiteit en streven we ernaar om steeds vernieuwende food & beverage concepten te verwelkomen. We zijn op zoek naar cateraars die de Elfianen kunnen verrassen, hun honger kunnen stillen en hun nieuwsgierigheid kunnen bevredigen met unieke culinaire ervaringen.

Heb jij een catering concept dat niet alleen qua smaak, maar ook qua aankleding perfect binnen de betoverende wereld van Elfia past? Laat het ons weten! We nodigen je van harte uit om je aan te melden als cateraar voor ons magische evenement. Samen kunnen we de bezoekers betoveren met jouw culinaire creaties en de sfeer van Elfia nog magischer maken.

Geïnteresseerd? Duik in een culinair Elfiaans avontuur, maar niet zonder onze algemene voorwaarden voor cateraars te bekijken. Lees ze door voor belangrijke informatie en bereid je voor op een betoverende ervaring.

Wacht niet langer en word een essentieel ingrediënt van de culinaire magie van Elfia:

Vul hier het formulier in!

Dikke Bertha cateraar Elfia