Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2024

20 maart 2024

Parkeertickets zaterdag uitverkocht – Alternatieve vervoersopties!

Diverse wegen leiden naar Haarzuilens, welk pad kies jij?

Ben je van plan om op zaterdag 20 april naar het Koninkrijk Elfia te reizen per auto, maar heb je nog geen parkeerticket weten te bemachtigen? Geen paniek!

Ja, de parkeertickets voor zaterdag zijn uitverkocht – maar er zijn meer manieren om naar het kasteel te reizen. Je kunt eenvoudig je auto parkeren bij een van de NS-treinstations in de buurt om de trein te nemen naar station Vleuten. Eenmaal aangekomen, kun je instappen in de Elfiaanse pendelbus die je rechtstreeks naar de poorten van het Koninkrijk brengt. Uiteraard kun je ook bij station Vleuten zelf parkeren, maar deze parkeerplaats zal snel vol staan.

Er zullen 2 bussen zijn die vanaf 8.30 uur beginnen te rijden naar Kasteel de Haar. Vanaf 10.00 uur zullen er in totaal 5 bussen in roulatie zijn, dus er is ruimte voor iedereen! Tijdens deze rit van ongeveer 15 minuten krijg je de kans om andere Elfianen te ontmoeten en de avonturen te delen die op je wachten in het Koninkrijk voordat je rechtstreeks bij de poorten wordt afgezet.

De bussen pendelen tussen de poorten van het Koninkrijk en station Vleuten, dus wanneer je klaar bent om te vertrekken, word je netjes teruggebracht. De bussen rijden tot een half uur na het evenement. Op zaterdag dus tot 22.30u en op zondag tot 19.30u. De prijs van deze retourrit is slechts 6 euro en kan in de bus worden gekocht met je pinpas of contant geld. In dit geval heeft betalen met je pinpas de voorkeur, om het proces niet op te houden en zo snel mogelijk bij het Koninkrijk Elfia aan te komen.

Goed om te weten: voor zondag zijn er nog parkeertickets beschikbaar!