Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2024

1 maart 2024

Schrijf je nu in voor de Elfia Costume Parade!

Goed nieuws voor fans van de Elfia Costume Parade: de inschrijvingen zijn geopend!  

De Elfia Costume Parade is een van de meest populaire activiteiten van Elfia. Niet alleen voor de deelnemers, maar ook zeker voor de Elfianen die alle mooie kostuums en acts aanschouwen. Maar wist jij al dat de Costume Parade dit jaar een grote transformatie ondergaat? We zetten de veranderingen op een rijtje!

๐Ÿ—“๏ธ Zet het in je agenda: Zaterdag is Costume Parade dag! ๐Ÿ—“๏ธ

Let goed op, want de Costume Parade vindt voortaan alleen nog plaats op zaterdag. Hierdoor wordt het deelnemen nรณg exclusiever en kunnen we er een nรณg specialere show van maken!

๐Ÿ‘‘ Word jij de Ster van de Show?ย ๐Ÿ‘‘
Inschrijven kan vanaf 1 maart t/m 17 maart 2024. Dit jaar selecteren we 30 deelnemers uit de inschrijvingen voor de competitie. Deze gelukkigen mogen schitteren tijdens het evenement en maken kans op fantastische prijzen.

๐ŸŽญ Nieuw: Pre-Judging voor deelnemers! ๐ŸŽญ
Niet alleen is een online voorselectie nieuw dit jaar, tijdens het evenement vindt er voor de competitie ook pre-judging plaats. Hier krijgen alle deelnemers de kans om hun kostuum aan de jury te tonen in een intieme 1-op-1 setting. Een unieke ervaring om je creatie te laten stralen en voor de jury om al jouw harde werk goed te bekijken!

๐Ÿ† Gloednieuwe Prijzen: Win Grote en Kleine Schatten! ๐Ÿ†
De prijzen die je kunt winnen tijdens de Costume Parade zijn ook vernieuwd. Naast een 1e, 2e en 3e plaats zijn er ook speciale categorieprijzen te behalen. Een extra kans om te schitteren in jouw unieke categorie!

๐ŸŒŸ Manuel D’Andrea: Nieuwe host van de Costume Parade! ๐ŸŒŸ

De gloednieuwe gastheer van de Costume Parade is niemand minder dan Manuel D’Andrea! Na een succesvol debuut in Arcen, waar de vonken eraf vlogen, verwelkomen we hem met open armen. Whoop whoop voor Manuel!

๐Ÿ‘ฅ Nieuwe Gezichten in de Juryย ๐Ÿ‘ฅ

Met een zwaai van onze toverstaf verwelkomen we nieuwe juryleden: Yugoro, Trine & Stylouz Cosplay! Zij hebben jarenlange ervaring met het maken van kostuums, het meedoen aan competities en weten ook absoluut veel op het gebied van cosplay.

Onze oprechte dank gaat uit naar Angela, Jasper, Wilma en Joris, die de afgelopen jaren trouw aan de jurytafel zaten. Jullie inzet heeft de Parade laten schitteren!

๐Ÿฐ Betoverende Locatie: Giostra Fortunia! ๐Ÿฐ

Dit jaar verhuist de Costume Parade naar de adembenemende Giostra Fortunia. Een nieuwe, overdekte setting die de magie van de kostuums naar nieuwe hoogten zal brengen. Meer details volgen binnenkort!

 

Schrijf je nu in!