Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2024

13 februari 2024

Nu ook zaterdagtickets voor 80% uitverkocht!

Naarmate de dagen langer worden en de lente langzaam haar intrede doet, groeit het verlangen naar de betovering van dit seizoen. En wat kan de lente nog magischer maken dan een uitstapje naar Elfia? Of je nu een dag of het hele weekend gaat, een bezoek aan Elfia voegt een extra dosis magie toe aan dit seizoen!

Niet alleen zijn maar liefst 80% van de weekendtickets verkocht, maar nu zijn ook de zaterdagtickets voor Elfia Haarzuilens 2024 voor 80% uitverkocht. De verkoop gaat hard, dus ga snel naar de ticketpagina en zorg dat je erbij bent!

Waarom mag je de zaterdag niet missen? Hier zijn een paar goede redenen:

  1. Langere openingstijden: Op zaterdag kun je langer genieten van alles wat Elfia te bieden heeft. De poorten blijven open tot in de avond, waardoor je meer tijd hebt om je onder te dompelen in de betoverende sfeer van het evenement.
  2. Avondprogramma: Terwijl de zon ondergaat, wordt Elfia nog magischer. Geniet van heerlijk eten, betoverende optredens en een glas mede terwijl je de avond in stijl doorbrengt. De ambiance is ongeƫvenaard, en de avondsfeer voegt een extra dimensie toe aan je Elfia-ervaring.
  3. Elfia Kostuumparade: Alleen op zaterdag vindt de legendarische Elfia Kostuumparade plaats, het hoogtepunt van het weekend voor velen. Dit is je kans om je prachtige kostuum te laten zien aan een enthousiast publiek en misschien zelfs een prijs te winnen!

Geen wonder dus dat de zaterdagtickets zo snel uitverkopen! Heb je nog geen ticket bemachtigd? Wacht dan niet te lang! Grijp nu je kans om de magie van Elfia Haarzuilens te ervaren en maak je klaar voor een weekend vol fantasie en avontuur.