Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2024

30 januari 2024

Nieuwsflits: 80% van de Weekendtickets voor Elfia verkocht!

Maar liefst 80% van de weekendtickets voor zijn al Elfia Haarzuilens 2024 uitverkocht! Fantastisch om zoveel enthousiasme te zien! Wil je in april de grens tussen realiteit en fantasie oversteken? Wacht niet te lang! Er zijn nog enkele weekendtickets beschikbaar, maar ze verdwijnen snel.

Het koninkrijk herstelt nog steeds van de strijd in Arcen, maar vrees niet, Koning Roel zal terugkeren naar Haarzuilens om alle Elfianen te beschermen. Onze Kostuumparade heeft een ingrijpende transformatie ondergaan, met een geheel nieuwe opzet, grotere prijzen en nieuwe cosplay-juryleden. Het Spirituele Dorp is deze editie gericht op de elementen, geniet van de mystieke sfeer in dit dorp. En we hebben nog veel meer gepland, dus houd onze programma-pagina in de gaten!

Deze editie belooft wederom een meeslepende reis naar ons Elfiaans rijk van magie, mythe en fantasie. Met prachtige optredens, geweldige exposanten en een overvloed aan fantastische ervaringen wordt Elfia Haarzuilens een onvergetelijk weekend voor alle Elfianen. Mis het niet!

Koop nu je tickets voordat ze verdwijnen in de mystieke rijken van uitverkochte evenementen. 😉