Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Nieuws

4 februari 2023

Wie is de NIEUWE Koning van Elfia?

Ja, het is gebeurd. Op 2 februari steeg witte rook steeg op uit de schoorsteen van de Elfia ambassade in Spanje waar ook de marshal of the diplomatic corps of Elfia is gehuisvest: het signaal dat een nieuwe koning was gekozen

Eerst hadden 500 Elfianen hun stem uitgebracht. Deze uitslag geldt als 1 stem. Daarna was het de beurt aan de ambassadeurs die Elfianen representeren in 7 landen in Europa. Ook de huidige koningin Aurelia bracht haar stem uit. Het resultaat: de woest maar nobele Warrior King is gekozen als de nieuwe koning van Elfia. Hij zal op zondag 23 april 2023 gekroond worden. Een zware taak rust op zijn schouders, want de dromen van Elfia zijn onder voortdurende bedreiging van de bloedzuigende vampieren beschaving van de Maacahs.

De Maacahs zijn al 1,100 elfen jaren geleden verslagen in 20.900 Nenar Nost (Elfiaanse jaartelling), maar door hun onsterfelijkheid blijven zij een risico voor de Elfia beschaving.

Dat de keuze op de Warrior King lijkt zeer verstandig, maar aan de andere kant lijken zwaarden en bijlen niet de meest voor de hand liggende wapens om Maacahs te lijf te gaan.

Zorg er voor dat je zondag 23 april aanwezig bent bij de majestueuze tempel van Elfia om de nieuwe koning eer te bewijzen. Het zal hem sterken in zijn vastberadenheid om Elfia te beschermen.