Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Nieuws

30 oktober 2022

Word jij de nieuwe koning of koningin van Elfia?

Het koninkrijk Elfia heeft in 2023 een nieuw staatshoofd nodig. Verkiezingen komen er dus aan. Koningin Aurelia van de Court of the Ruby Queen regeert Elfia op dit moment, ondersteund door haar hofhouding. Dankzij haar is het tij gekeerd na een periode van onrust waarin Roly zichzelf tot dictator en daarna zelfs tot keizer had gekroond. Elfia is wederom een koninklijke democratie dankzij Aurelia.

Koningin Aurelia heeft het verre van rustig. Tijdens haar regeerperiode heeft er zich een zeer bijzondere ontwikkeling voltrokken: de vondst van de ELF door ontdekkingsreiziger Alberto de Polo. De hof magiers hadden het al eeuwen geleden voorspeld: de ware heerser over Elfia zou in 2022 naar ons geliefde land komen. Echter niemand had kunnen voorzien dat deze ware ELF zou arriveren als jonggeborene. Dit betekent dat we nog 111 jaar moeten wachten voordat de ELF volwassen is en aan het h0ofd kan staan van Elfia. Meer over de komst van de ELF kan je hier lezen.

Ondertussen heeft koningin Aurelia de ambassadeurs de opdracht gegeven om nieuwe verkiezingen uit te schrijven voor het Elfia staatshoofd van 2023. Kandidaten kunnen zich vanaf heden aanmelden. Alle informatie is hier te vinden.

Queen Aurelia of the Court of the Ruby Queen