Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Nieuws

18 november 2021

Uniek Artwork van Anne Stokes op jouw verjaardag

Wil jij elk jaar – geheel gratis – uniek artwork van een beroemde ‘Master of Fantasy’ in je brievenbus? Elfia zal vanaf 2022 elke maand een verjaardagskaart sturen aan iedere jarige Elfiaan. De ‘Master of Fantasy’ zal speciaal voor Elfia en alle Elfianen een kunstwerk creeren dat hiervoor gebruikt zal worden. Dus geen kopie van iets dat al eerder in omloop is gebracht, maar een originele creatie.

Niemand minder dan Anne Stokes zal de aftrap geven in 2022. Zij is wereldwijd een van de meest bekende Gothic en Fantasy kunstenaars. Door haar toedoen is er als het ware een heel fantasy zonnestelsel ontdekt in het universum van mystieke kunst.

Wat moet je doen om haar artwork in jouw brievenbus te krijgen? Je geboortedatum (geboortejaar is niet nodig) en uiteraard je adres waar je de verjaardagskaart wenst te ontvangen.

.

Subscribe

* indicates required

/

( dd / mm )

Please select all the ways you would like to hear from Stelf BV

You can unsubscribe at any time by clicking the link in the footer of our emails. For information about our privacy practices, please visit our website.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp’s privacy practices here.