Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Fairy Nights

13 oktober 2020

Fairy Nights op de zwoele zomeravonden van juni 2021

Het zeer originele theater-wandel concept Fairy Nights is verplaatst naar de zwoele zomeravonden van 18,19 en 20 juni 2021 in en rond kasteel De Haar, Haarzuilens

Nieuws

fairy nights june 2021

Met een verschrikkelijk bezwaard hart heeft het Elfia team in samenwerking met de Elfia partners maandagmiddag 28 september besloten om Fairy Nights te verplaatsen van oktober 2020 naar de mooie zomeravonden van 18,19 en 20 juni 2021. De Covid omstandigheden, de daaruit voortvloeiende maatregelen door de overheid en de mogelijke gezondheidsgevaren van Elfianen laten ons geen andere keuze. Tegelijkertijd is het ook een opluchting, want we hebben een zeer groot vertrouwen dat de mooie zomeravonden van 2021 veel betere omstandigheden zullen creeren dan de huidige, door Corona bedreigde oktoberavonden. We hopen dat jullie enigszins begrip kunnen opbrengen voor dit toch wel onvermijdelijke besluit om Fairy Nights te verplaatsen.

Heb je al een ticket gekocht dan hoef je niets te doen. Jouw ticket is automatisch geldig voor juni 2021. Heb je een ticket gekocht voor de vrijdag, dan is deze geldig voor de vrijdagavond van 18 juni 2021; etc

Er is nog een andere positieve ontwikkeling: omdat we praktisch op de langste dagen van het jaar zitten en de avondtemperaturen aangenaam zullen zijn, zullen we openblijven tot 11 uur ‘s avonds. Je kan dus tijdens de wandeling langs de verschillende theateracts lange pauzes nemen, en bijvoorbeeld met een glas honingwijn in de hand neerstrijken langs de waterkant en genieten van de romantische avondzon.  Je kan je verheugen op de zwoele zomeravonden van 2021 met dartelende elfjes en ronddolende kasteelspoken.

 

Concept

Fairy Nights, een kostuum reis door de tijd.
Wees voorbereid op vreemde ontmoetingen in de elfen en geesten dimensies.
Maak een wandeling door de tijd, verzamel informatie van raadselachtige personages en ontrafel de mysteries van kasteel De Haar.
Tijdreizen en het ontwarren van geheimen gaan hand in hand.

Stap terug in de tijd en ontmoet dramatische karakters uit het verleden, zoals Sir Arthur Conan Doyle, PT Barnum, H.G. Wells, Citizen Kane, Victor Frankenstein, Edgar Allan Poe, de Graaf van Saint-Germain, de laatste beul van Nederland en een spook die vastzit in de tijd.

Dit wordt een Fairy Night die je niet snel zal vergeten.