Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2020

27 augustus 2020

Elfia bezoekers en Covid

Om Elfia 2020 in Arcen soepel te laten verlopen en het risico op de verspreiding van het coronavirus te minimaliseren, worden er extra maatregelen getroffen. Ga je naar Elfia? Dan vragen we je om, naast rekening met elkaar te houden en je gezond verstand te gebruiken, de onderstaande maatregelen goed door te lezen en na te leven:

 • We vragen jullie als Elfia bezoekers thuis te blijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.
 • Wij houden ons aan de adviezen van het RIVM en regels vanuit de Rijksoverheid en vanuit de gemeente en vragen onze bezoekers dit ook te doen. Om zeker te weten dat je op de hoogte bent van de meest actuele richtlijnen, kun je het beste kijken op www.rijksoverheid.nl/coronavirus.
 • Op basis van de RIVM richtlijnen worden tickets op naam verkocht.
 • We vragen bezoekers te allen tijde 1,5 meter afstand te houden tot bezoekers van buiten hun huishouden, met uitzondering van jongeren tot 18 jaar onderling.
 • Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen, koppelen wij alle podia aan horeca locaties. Je wordt verzocht om niet te staan bij de podia maar op je zitplaats te blijven tenzij je uiteraard loopt om eten/ drinken te halen/brengen of om naar binnen/buiten het zitgedeelte te gaan.
 • Aan elke tafel mogen maximaal 4 mensen uit verschillende huishoudens zitten; kom je uit hetzelfde huishouden dan mag je met meer dan 4 aan 1 tafel zitten.
 • Op het 30 hectare grote parkt zijn looproutes aangegeven, wij vragen bezoekers deze routes te volgen. Vooral waar echt een verbod geldt om in te lopen, waar een strikt eenrichtingsverkeer geldt, vragen we je dit na te leven.
 • Wij vragen bezoekers altijd de instructies van de aanwezige Elfia coordinatoren en vrijwilligers op te volgen.
 • Er zijn dit keer – als uitzondering  – geen kluisjes/ opberg faciliteiten. Het is mogelijk om spullen van het terrein naar de parkeerplaats te brengen via een aparte uitgang (zie de kaart).
 • Hoe raar het misschien ook klinkt maar meezingen is niet toegestaan (update 1 juli 2020, kijk voor actuele informatie op Rijksoverheid.nl).
 • Tickets of parking tickets kunnen uitsluitend online en vantevoren gekocht worden.
 • Naast extra hygiënemaatregelen zijn er ook extra schoonmaakrondes ingepland voor alle horeca zitplekken.
 • Kom je uit een oranje of rode zone-land, dan krijg je helaas geen toegang. Wij zullen alle ticketkopers die 1 week voorafgaande aan het evenement uit een dergelijke land- zone komen, direct refunden en op de hoogte stellen.
 • Tickets worden alleen op naam verkocht vanwege de door de overheid gestelde richtlijnen rondom het coronavirus. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid. Het is mogelijk om een ticket voor een vriend/vriendin of familielid te kopen. Het is dan wel belangrijk dat je gezamenlijk komt.
 • Mondkapjes zijn op dit moment (5 augustus 2020) niet verplicht maar wel toegestaan. Let op, ook met het dragen van een mondkapje geldt: thuisblijven bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Dit geldt ook als je huisgenoten ziek zijn.
 • Op meerdere plekken in de zalen zijn zuilen geplaatst waar je je handen kan desinfecteren.
 • Het kan voorkomen dat je in de rij moet staan voor bijvoorbeeld de entree of de toiletten. Door middel van signing op de vloeren helpen wij je 1,5 meter afstand van andere bezoekers  te houden.
 • Wij gaan er vanuit dat iedereen voldoende afstand houdt en hier wordt door onze medewerkers ook op toegezien. Mocht er toch een situatie ontstaan waar er tussen verschillende huishoudens niet voldoende afstand wordt gehouden, help elkaar hier dan aan te herinneren of meld het bij één van onze medewerkers.

 

We vragen je begrip voor alle tijdelijke Covid maatregelen. We gaan er desondanks nog steeds een mooi, liefdevol en inspirerende happening van maken!

Kijk op onze FAQ pagina voor meer antwoorden op veelgestelde vragen.