Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2020

30 juni 2020

We hebben je hulp nodig!

Nieuws

Beste Elfiaan,

Zoals je waarschijnlijk al hebt vernomen heeft de Nederlandse overheid afgelopen week versoepelingen aangekondigd voor het organiseren van evenementen ten tijde van corona.

Ondanks dat er nog veel onduidelijk is, zien wij mogelijkheden om Elfia nog dit jaar in Arcen te laten plaatsvinden.

Wel is duidelijk dat dit een hele andere vorm zal hebben dan je van Elfia gewend bent.
De indeling van het terrein zal ruimer zijn, meer ruimte voor jou om veilig rond te kunnen bewegen, maar daardoor minder ruimte voor bijvoorbeeld grote podia en marktkramen. Ook zal niet iedereen tegelijkertijd naar Elfia kunnen komen, hierdoor zullen we met aankomstttijden moeten werken. Ook is voorlopig de kans groot dat we van iedereen moeten vragen de 1,5 meter social distancing te respecteren, iets wat voor een Elfiaan een beetje tegennatuurlijk is.

We zullen ons uiterste best doen om zoveel mogelijk van de bekende Elfia-sfeer te realiseren, maar veiligheid en gezondheid gaan voorop – zowel van jou als van mede-Elfianen.

Het is een lastige keuze, gezien alle maatregelen, dus we hebben jouw hulp nodig. We willen je vragen hoe waarschijnlijk het is dat jij in september naar Elfia zou komen en wat voor jou de belangrijkste overweging is om wel of niet naar Elfia te komen. Maak jij je bijvoorbeeld zorgen om je gezondheid of zijn voor jou de activiteiten die nu even niet mogen doorslaggevend om te besluiten wel of niet naar Elfia te komen.

Zou je dit aan ons willen laten weten, door één à twee minuten de tijd te nemen om deze vragen op het volgende formulier in te vullen?

Heel erg bedankt voor je feedback, zonder jou zou Elfia hoe dan ook niet bestaan!

Hopelijk tot september!

Team Elfia