Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Arcen 2020

18 april 2020

Vijf nieuwe ambassadeurs van Elfia

Elke Elfiaan kent ambassadeur Roly Rotherham. Sinds de allereerste Elfia in 2001 - toen nog het historisch themapark Archeon - heeft hij elke Elfia meegemaakt. Een aantal jaren geleden is hij geinstalleerd als ambassadeur in het Verenigd Koninkrijk. Vanuit zijn ambassade in Tintagel verstrekt hij visa en andere reispapieren aan Elfianen. Hij onderhoudt niet alleen diplomatieke betrekkingen met de UK maar ook met officiele vertegenwoordigers van bijvoorbeeld Liechtenstein.

Elfia Ambassador in the United Kingdom

In samenspraak met ambassadeur Rotherham zijn er vijf nieuwe ambassadeurs gekozen om Elfia te vertegenwoordigen op belangrijke locaties in Europa. Je kan de volledige lijst met ambassadeurs hier vinden.  Intro filmpjes van de ambassadeurs zijn te vinden op de speciale elfians.com website. 

Elfia kent nu ambassadeurs in de UK, Nederland, Belgie, Duitsland, Frankrijk en Slovenie.

Ambassadeur Rotherham zal op het eerstvolgende Elfia event zijn plaats innemen als ‘eerste onder de gelijken’, als Marshal of the Elfian Diplomatic Corps.