Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

31 maart 2020

Update tickets Elfia Haarzuilens 2020

Nieuws

Beste Elfianen!

Velen hadden al een ticket gekocht voor Elfia Haarzuilens 2020 en zoals je weet kan dit helaas niet doorgaan op 25 en 26 april van dit jaar. We waren er al bang voor, maar het blijft treurig nieuws.

Een klap voor jou, een klap voor ons, een klap voor alle betrokkenen.
Wij hebben in navolging van berichtgeving vanuit de overheid en in overleg met onze ticketingprovider, Eventbrite, de volgende oplossing gekozen:

Tickets voor Elfia Haarzuilens 2020 zijn vanaf heden omgezet naar Elfia Haarzuilens 2021 op 24 en 25 april volgend jaar. Als kaartkoper hoef je hiervoor niks te doen, je kan met je huidige ticket eenvoudig in 2021 de poorten van kasteel de Haar binnenlopen.

Op basis van jullie reacties zijn we er van overtuigd dat dit voor de meeste Elfianen een goede oplossing is. We verwachten begin volgende week met meer mogelijkheden te kunnen komen voor je gekochte ticket, mocht dit voor jou geen uitkomst bieden. Kosteloos omboeken naar Arcen 2020 zal in ieder geval één van de mogelijkheden zijn. We zullen je hier nader over informeren, zodra de informatie hierover volledig is.

We waarderen jullie enorm en danken jullie voor jullie medewerking. In deze onzekere tijden zullen we met zijn allen moeten roeien met de riemen die we hebben. Dit geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de standhouders, de catering, de bands, de vrijwilligers, de entertainers en ook jullie, trouwe Elfianen!

We’ll never dream alone!

Met Elfiaanse groet,
Het Elfia Team