Menu Tickets

Haarzuilens 2020

24 maart 2020

Informatie voor kaartkopers Elfia Haarzuilens 2020

Nieuws

[Click here for the English version]

Beste Elfianen!

Zoals jullie wellicht ook in het nieuws hebben vernomen is het nu officieel bevestigd dat Elfia Haarzuilens 2020 helaas niet door kan gaan op 25 en 26 april van dit jaar. We waren er al bang voor, maar het blijft treurig nieuws. Een klap voor jou, een klap voor ons, een klap voor alle betrokkenen. We begrijpen dat er bij jullie nu vragen zijn hoe het gaat verlopen met de gekochte tickets voor het evenement.

We zijn bezig om een webpagina te maken waar alle Elfianen die een ticket gekocht hebben voor Elfia Haarzuilens 2020, de gelegenheid krijgen hun tickets door te laten zetten naar Elfia Arcen 2020 op 19 en 20 september of, als het je voorkeur heeft, naar volgend jaar Elfia Haarzuilens 2021 op 24 en 25 april. Deze pagina zullen we zo snel mogelijk afmaken in samenwerking met onze ticketingpartner en met jullie communiceren. Iedereen die een ticket gekocht heeft voor Elfia Haarzuilens 2020, krijgt van ons via de mail bericht zodra deze site in gebruik is. Helaas is het ons niet gelukt om een geschikte alternatieve datum te vinden voor Elfia Haarzuilens 2020, we hadden gehoopt dat dit ook nog tot de opties zou kunnen behoren.

Sinds het nieuws dat Elfia Haarzuilens 2020 geen doorgang kan vinden de wereld in is gegaan, zijn we overspoeld met hartverwarmende berichten. Wat deed het ons enorm goed om zulke lieve woorden en steunbetuigingen te mogen ontvangen. Het zijn zware tijden voor ons allemaal, daarom zullen we ons uiterste best doen om het eerstvolgende Elfia evenement extra magisch te maken voor iedereen. We hebben zelfs berichten ontvangen van Elfianen die hun ticket willen doneren, om zo hun steentje bij te dragen aan de voortgang van Elfia. Dat deze fantasy-community een familie was wisten we al, maar we hadden nooit durven dromen dat jullie ons zo zouden steunen in deze tijd. Iedereen hartelijk dank hiervoor!

We waarderen jullie enorm en danken jullie voor jullie medewerking. In deze onzekere tijden zullen we met zijn allen moeten roeien met de riemen die we hebben. Dit geldt niet alleen voor ons, maar ook voor de standhouders, de catering, de bands, de vrijwilligers, de entertainers en ook jullie, trouwe Elfianen!

We’ll never dream alone!

Met Elfiaanse groet,
Het Elfia Team