Menu Tickets

Haarzuilens 2020

19 maart 2020

Update omtrent Coronavirus en Elfia

Nieuws

Beste Elfianen,

Allereerst hopen we dat het goed met jullie gaat.

Het Coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Uiteraard zijn ook wij in afwachting van wat er komen gaat. Elfia Haarzuilens editie 2020 nadert met rasse schreden en de kans wordt steeds kleiner dat het evenement doorgang kan vinden.

Op dit moment heeft de overheid maatregelen genomen tot en met 6 april 2020. Wij wachten deze datum af en kunnen dan besluiten of Elfia eind april door kan gaan. We zijn inmiddels al bezig met andere scenario’s.

Mocht Elfia in april niet door kunnen gaan, dan worden de tickets die al verkocht zijn, per direct geldig voor het eerstvolgende Elfia event; hetzij Elfia in Haarzuilens op de alternatieve datum, hetzij Elfia in Arcen in september in het geval Elfia ook op de alternatieve datum niet mag doorgaan.

We houden jullie op de hoogte!

Liefs van het team Elfia