Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2020

8 februari 2020

Sir Roly ook dit jaar weer op Elfia

Wat zou een Elfia zijn zonder Sir Roly hemzelve? Natuurlijk is deze magische verhalenverteller weer onderdeel van het programma voor Elfia Haarzuilens 2020!

Als er iemand nooit zal stoppen met reizen en ontdekken, is het Sir Roly wel. Tijdens een van zijn laatste ontdekkingstochten is hij op zoek gegaan naar antwoorden over iets dat hem altijd al heeft gefascineerd; de ‘Graal’. Én met succes, hij heeft eindelijk de puzzel compleet weten te maken. Wat is Sir Roly te weten gekomen over de Graal? Zal hij hem misschien zelfs gevonden hebben?

Hoewel Sir Roly ons daarmee al heeft weten te maken tot nieuwsgierige aagjes, blijft het daar niet bij. Vele legendes zijn ontstaan rond de ronde tafel van koning Arthur en zijn ridders. Deze tafel, onderdeel van de bruidsschat toen hij trouwde met Guinevere, werd gebruikt bij de vereniging van Engeland. Iedereen aan deze tafel werd gehoord, er was niemand belangrijker en iedereen was gelijk aan elkaar. Echter is nooit bevestigd of deze tafel echt heeft bestaan. Waarom leidde deze tafel tot de vele legendes? Hoe zou deze tafel eruit gezien hebben?

Al je vragen zullen worden beantwoord, kom langs en laat jezelf meenemen in de zoektochten van Sir Roly, je zal nog eens groots verrast kunnen worden. Zal dit misschien zijn laatste zoektocht zijn geweest? Alleen de tijd zal het ons vertellen.

 

Wil je ook gezellig komen luisteren naar de verhalen van Sir Roly? Bestel dan snel Hier je tickets!