Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

16 januari 2020

Het programma bubbelt en bruist

Nog maar iets meer dan drie maanden en dan is het zo ver: Elfia Haarzuilens 2020! Tijdens alle voorbereidingen merk je dat het koninkrijk bruist en ... bubbelt? Jazeker! Komende editie kun je genieten van de bubbelvoorstellingen van Team Bubbles.

Nieuws

Op zaterdag kun je genieten van de bubbeltastische voorstellingen. De allergrootste zeepbellen, hele kleine zeepbellen, bellen met rook, bellen met vuur, alles komt voorbij! Kun jij je inhouden om ze stuk te prikken? Dat hoeft gelukkig niet! Ook de bellen-poppers zijn welkom bij dit wonderschone schouwspel.

‘s Avonds kun je genieten van een spectaculaire bubbelshow vol gasbellen, explosies en vuur.

Hou je van dit soort shows? Vergeet dan niet ook een kijkje te nemen bij het Reizend Magisch Theater van Professor Bombasticus. Daarbij zullen exotische poeders en geheime drankjes in flesjes en potjes beginnen te borrelen en bruisen en dan in de opstijgende rook verschijnt het sprookjesachtige gezicht van Vrouwe Fortuna en mag je haar vragen al wat je hartje begeert. Zo maakt de Professor iedereen blij. En daarna reist hij snel weer verder.

Bekijk het hele programma hier!
Heb je dat al gedaan en wil je dit niet missen? Koop dan hier je tickets.