Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

2 januari 2020

Boogschietworkshops: leer schieten als je favoriete figuren

Je hebt ze vast al wel gezien op eerdere edities… je favoriete fantasy boogschutters. Robin Hood, Katniss Everdeen, en meer. Deze fantastische karakters zijn de perfecte boogschutters en missen bijna nooit hun doel. Zouden we allemaal niet zo goed willen zijn als zij? Pak de kans om komende editie vast te oefenen!

Nieuws

Cool-arrow boogschieten workshops Elfia Haarzuilens 2020

Bij Cool-arrow kun je terecht om te leren boogschieten in verschillende gave workshops. Er zijn vier verschillende workshops verdeeld over het weekend. Beide dagen vindt er een plaats om 11:00u en om 15:00u.

De workshops waar je aan mee kunt doen zijn:

Be Legolas

Leer schieten als de Elfenlegende Legolas. Daarnaast krijg je ook uitleg over de snelste manier om nieuwe pijlen op te leggen. Gebruik je nieuwe vaardigheden en bring the hobbits to Isengard!

Real Robin Hood

Schiet met een 12e of 13e eeuwse stijl longbow. Schiet jij jouw pijlen om de armen te helpen? 

Prince of Persia

Probeer de Aziatische boogschiettechnieken en leer hoe je schiet met een duimring. 

The Hunger Games

Leren hoe je moet boogschieten is natuurlijk fantastisch, maar wat nog beter is? Weten hoe je deze nieuwe vaardigheden naar voren brengt tijdens je volgende photoshoot! In deze workshop ligt de aandacht op de juiste houdingen om je volgende foto’s nog realistischer te laten zijn. 

In iedere workshop is plek voor 10 deelnemers, dus zorg dat je je aanmeldt bij Cool-arrow!