Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2020

12 december 2019

Zo veel te doen op Elfia Haarzuilens 2020!

Elfianen zijn er in alle vormen en maten. Sommige houden van muziek en kunnen het niet laten om te dansen, anderen vechten liever mee in LARP gevechten. Ook is er een groep is veel liever een lekker plekje zoekt om te zitten en te ontspannen. Gelukkig heeft ons programma voor elk wat wils.

Elfje programma Elfia Haarzuilens 2020

Natuurlijk staan er fantastische bands op het programma, zoals The Scarlet Scallywags, The Trouble Notes en Harmony Glen. Daarnaast wordt Tavern Stage (voorheen Labyrinth Stage) weer the place to be voor mensen die willen dansen! Leer Balfolk en Ceilidh dansen tijdens de workshops en dans tot je erbij neervalt. Op zaterdag gaat het feestje op Tavern Stage zelfs door tot 21:30u!

Misschien is dansen niet je ding, maar wil je wel lekker bewegen in Elfia. Kom in dat geval vooral langs bij de LARP gevechten. Tussen 11:00u en 19:00u is het slagveld open en op gezette tijden kun je meedoen in een grote veldslag. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen LARP wapen.

Is Elfia juist jouw moment om tot rust te komen na een week hard werken in de ‘echte’ wereld? Zoek dan vooral een lekker plekje om te zitten in de buurt van Abe of Bastiaan. Deze verhalenvertellers weten je met hun woorden mee te nemen op verre reizen en spannende avonturen.

Geen zin om naar verre werelden te reizen in verhalen? Geniet dan vooral van al het prachtigs wat je kunt zien in het Koninkrijk. Zoals veel Elfianen al weten is de Costume Parade de beste plek om de mooiste kostuums te zien. Op zowel zaterdag als zondag komen de meest fantastische outfits voorbij in deze kostuumwedstrijd. Wil je zelf meedoen? Kijk dan even op deze pagina.

Na het debuut in Elfia Arcen 2019, is ook de Kinderkostuumparade een vast onderdeel geworden van het programma. Op zondag kunnen jonge Elfianen hun mooiste outfits laten zien op Tavern Stage. De categorieën zijn: Kinderen 0 t/m 7 jaar, Kinderen 8 t/m 14 jaar en Families. Mis het niet! Meer weten? Klik hier.

Dit is pas een tipje van de sluier van alles wat Elfia Haarzuilens 2020 in petto heeft. Het Programma wordt regelmatig aangevuld, dus vergeet niet af en toe een kijkje te nemen. Zo gauw je iets gevonden hebt wat je niet wil missen, koop je natuurlijk vast je tickets. Tot 31 december 2019 heb je namelijk nog Early Elf korting!