Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

5 april 2019

Lockers en de kleedruimte op Elfia Haarzuilens 2019

De uilen, postduiven en rooksignalen komen allemaal met dezelfde boodschap: het volk heeft meer uitleg nodig over de lockers en kleedruimte. Mocht je ook met een vraag over deze onderwerpen zitten, lees dan vooral even verder!

Nieuws

alle informatie over de lockers elfia

Lockers

Onze lockerstand bevindt zich in Elfia Mainstreet, naast de Tourist Information. Je vindt deze aan je rechterhand vlak over de grens.

Ons lockersysteem werkt met Elfia boodschappentassen. Voor €5,- mag je een Elfia tas helemaal vol stoppen met spullen en geef je hem in bewaring. Ook als je er tussendoor iets uit wil halen of toe wil voegen is dat geen probleem! Voor de zekerheid krijgen de tas met spullen en jij een nummertje, zodat jullie bij het ophalen weer herenigd kunnen worden.
Voor items in rare maten – die dus niet in de Elfia tassen passen – overleggen wij een passend tarief, en ook deze kunnen prima de hele dag bij ons opgeborgen worden.

Kleedruimte

De kleedruimte bevindt zich naast de lockerstand.Hier kun je terecht om je om te kleden, de laatste onderdelen van je kostuum goed te doen of je aan het eind van de dag juist weer even te ontdoen van alle prachtige aankleding.