Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

30 maart 2019

Sunfire’s western party

Op zondag kun je opnieuw genieten van de western folkband Sunfire. Om 12:30h zetten ze de Faire Stage op zijn kop. Hun muziek is een mix van folk, rock, country en bluegrass. Verwacht rauwe vocals, meeslepende verhalen en onweerstaanbare energieke ritmes en melodieën. Al met al een combinatie die geen muziekliefhebber onberoerd laat.

Nieuws

sunfire elfia faire stage sunday

Sunfire heeft al eerder op Elfia gestaan en weet er telkens weer een heerlijke western party van te maken. De muziek te vergelijken met de Sonorawoestijn: ongerept, heet, woest en onvoorspelbaar. Hun unieke sound heeft in korte tijd al veel fans opgeleverd.

Zoals Jo van Dissel van Folk Magazine (BE) zegt:

Energieke sound die verslavend werkt. De partybeesten onder ons zullen de kriebels uit de boots voelen opstijgen, onweerstaanbaar gaan de benen aan het dansen, het stof stijgt op van de dansvloer en bedwelmt de aanwezigen. Wie hier geen kick van krijgt is hersendood.”

En we zullen je een geheimpje vertellen: ze zijn live zelfs nog beter! De catchy nummers en enorme energie die van het podium afspatten zorgen dat je los gaat. Een optreden van Sunfire komt met een waarschuwing: de muziek blijft in je hoofd hangen. En het plezier op het podium is zo aanstekelijk dat je mogelijk verslaafd raakt aan deze bijzondere band!

Geloof je ons niet? Kom het zelf ervaren op zondag om 12:30u!