Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

20 maart 2019

Waan je in Tamriel; het Elder Scrolls Rijk

Dit jaar openen niet alleen de poorten van Elfia. Je kunt zelfs een kijkje nemen in Tamriel! Bethesda Softworks, maker van The Elder Scrolls, komt naar het koninkrijk. Probeer de nieuwste versie van The Elder Scrolls Online, ontmoet executive director Richard Lambert en probeer de bekende Sweet Rolls.

Nieuws

Elfia haarzuilens 2019 bethsda softworks the elder scrolls online sweet rols

The Elder Scrolls Online is een van de RPG’s van game developer Bethesda Softworks. De titel van de games slaat op de rollen perkament waarop de verhalen staan beschreven die jij in de games meemaakt. De verhalen spelen zich voornamelijk af in het continent Tamriel, onderdeel van Nim. In deze magische fantasiewereld komen veel bekendere wezens voor, zoals mensen, orks en elfen, en onbekende zoals de Argonians en Kajiit.

Bij het betreden van hun Rijk in Elfia is er veel te zien en te beleven. Beide dagen kun je om 14.00u de executive director Richard Lambert de hemd van het lijf vragen in de Meet&Greet. Natuurlijk krijg je ook de kans om zowel online als offline versies van The Elder Scrolls te spelen.

Waan je in Tamriel in de Photo Area en maak de gaafste foto’s. Vul je collectie aan met mooie merchandise en proef de bekende Sweet Rolls. Ontmoet bekende cosplay acteurs en vervul de Elfia Quest.

Je vindt de ingang van het Rijk bij de Castle Grounds (4).

Seen any elves lately?