Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

2 februari 2019

Word een echte ninja!

De demonstraties van van Iga Warrior staan bekend om de snelle reflexen en effectieve technieken, zowel met wapens als zonder. Op zaterdag 13 april zal het demo-team haar kunsten vertonen in een gave show. Daarna kun je zelf meedoen met hun workshop. Heb jij het in je om een ninja te worden?

Nieuws

Iga Warrior Elfia

The Iga Warrior is de oudste Nederlandse organisatie in het geven van Ninja training. Het demo-team geeft demonstraties bij martial art-, science fiction- en anime evenementen. Ze zijn meerdere keren op de nationale televisie te zien geweest. Ook hebben ze demonstraties gegeven in kinderprogramma’s. Deze demonstraties kun je hier op hun website terugvinden. Daarnaast vind je er meer informatie over de ninja training, samurai technieklessen en de moderne zelfverdedigingsles.

Kom op zaterdag kijken bij hun demonstratie en doe mee met de workshop!

Koop nu je tickets!