Menu Tickets

Elfia Haarzuilens 2024

20 & 21 April

Haarzuilens 2019

26 januari 2019

Droom weg met Rachel Croft

Rachel Croft betovert ons allemaal met haar prachtige stem! Laat haar stem en gitaarspel je meevoeren door haar verhalende muziek. Tijdens het luisteren voel je haar verhalen werkelijkheid worden. Ze staat op zondag 14 april bij ons op het podium. Zien we je daar?

Nieuws

Rachel Croft Elfia Haarzuilens 2019

Deze zangeres en songwriter uit York, haalt haar inspiratie uit ethereal Celtic melodieën en haar eigen leven. Ze combineert rijke, complexe vocalen met uitstekend gitaarspel. Rachel Croft heeft een fantastische reputatie opgebouwd in Verenigd Koninkrijk als een van de voornaamste alternatieve folk artiesten. Ze heeft veel volgers en wordt gezien als een van de beste folk en akoestische artiesten van het moment.

Door een aantal jaar te hebben opgetreden als zangeres in de Croft & Mullen jazz band, blijven de jazzy invloeden goed hoorbaar in Croft’s zangstem. Ze is beïnvloed door artiesten als Eva Cassidy en Matt Corby, maar geeft het een eigentijdse draai. In 2018 heeft Rachel Croft op veel grote podia gestaan waaronder die van de Warwick Folk Week, Bromyard Folk Festival en Beverly Folk Festival. Ook 2019 begint goed met haar optreden op Elfia Haarzuilens 2019!

Luister hier naar haar nummer  Only Dreams:

 

Wil je Rachel en de rest van ons fantastische programma niet missen?

Bestel dan nu je tickets!