Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

19 januari 2019

Anne Stokes komt naar Elfia!

Kom je ergens een mooie fantasy afbeelding tegen, dan is de kans groot dat deze gemaakt is door Anne Stokes. Haar prachtige werk is veel geprezen en kan worden teruggevonden op een grote verscheidenheid aan producten wereldwijd. Haar enorm populaire fantasy art bevat veel verschillende fabeldieren. Eenhoorns en fee├źn, zeemeerminnen en vampieren, draken en monsters - alles geschilderd in gothic en klassieke fantasy stijlen. Anne zal op zaterdag en zondag op Elfia te vinden zijn, om werk te signeren en een lezing te geven over eenhoorns!

Nieuws

Anne Stokes komt naar Elfia Haarzuilens 2019

Als illustrator is Anne Stokes vooral bezig met het maken en uitbreiden van haar reeksen fantasy schilderijen. Naast alle magische wezens in haar creaties, gebruikt ze ook veel symbolisme. Deze symbolen helpen haar kunst om extra betekenis over te brengen.

Voordat ze zich kon richten op haar eigen kunst, werkte Anne Stokes als een merchandise designer. Haar werk kan op veel band artikelen worden gevonden bij grote namen als Queen en the Rolling Stones. Anne werkte daarnaast als sieradenontwerpster en beeldhouwster. Toen ze haar eigen designs op t-shirts ging zetten, konden deze al snel teruggevonden worden op verschillende tv personages en bandleden van grote bands.
Vervolgens bleef ze doen waar ze van hield en besloot fulltime freelance illustrator te worden. Ze werkte aan een aantal boek, game en muziek gerelateerde producten, waaronder concept art en illustraties voor Dungeons & Dragons.

In samenwerking met Art Ask Agency zijn haar schilderijen uitgekomen op een uitgebreid assortiment aan producten die wereldwijd verkrijgbaar zijn, inclusief t-shirts, posters, boekenkaften, kalenders, puzzels, tarotkaarten, beelden, mokken, sieraden en ansichtkaarten. Momenteel produceert ze nog veel nieuw werk en heeft ze al meerdere boeken uitgebracht.

Anne bezoekt Elfia op zaterdag en zondag. Je kunt haar vinden bij de stand van Het Stripfiguur fantasy art, waar ze haar werk zal signeren. Ook geeft ze een lezing over eenhoorns! Wil je dit niet missen? Koop dan snel je tickets!