Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Nieuws

25 december 2018

We wensen je een Elftastisch nieuwjaar!

Ook het Elfiaanse jaar vliegt weer om. Daarom wensen wij alle Elfianen hele fijne dagen! We sluiten het jaar af met fijne herinneringen aan afgelopen edities, prachtige outfits en fijne ontmoetingen. Al het goeds voor het nieuwe jaar, en laten we proosten op een jaar gevuld met nog meer vriendschap, mededelingen en mooie momenten!

Met vreugde kijken wij terug op een prachtig jaar. Een jaar vol draken en druïden, waarbij koning Albert en koningin Victoria het koninkrijk op een fantastische manier hebben geleid.
Een jaar waarin we drakeneieren uit hebben zien komen, maar ook een jaar waarin we afscheid hebben genomen van de trol.

Het was een jaar vol verrassingen.

In april verscheen in het noordwesten ineens het Labyrinth Stage. Al dansend op de vrolijkste balfolkmuziek wist het volk ook dit podium te vinden. Daarnaast was er weer een zinderende verkiezingsstrijd.
Toen de poorten zich in september opende in Arcen, stroomden niet alleen de Elfianen maar ook de regendruppels in grote getalen binnen. Het koninkrijk verscheen ook met een andere indeling. Dit zette veel Elfianen aan tot een ontdekkingsreis in het zo vertrouwde, maar ook zo veranderlijke koninkrijk.

Wil je meer weten over wat er de afgelopen edities gebeurd is en wie er aanwezig waren? Neem dan eens een kijkje in het Rijksarchief. Hier vind je onder andere de plattegronden, blokkenschema’s en lijsten met cateraars en standhouders van voorgaande edities. Momenteel wordt er hard gewerkt om alle informatie te vertalen van het Elfiaans naar het Nederlands. Ontbrekende informatie zal dus worden aangevuld.

Nu gaan we met volle vaart af op een nieuw jaar, met nog meer kostuums, nog meer  en bovenal een jaar waarin we weer samen met jullie mogen genieten van nieuwe edities Elfia.

Waar kijk jij het meest naar uit? Droom je met ons mee?

En onthoud: In Elfia, you’ll never dream alone!