Menu Tickets

Elfia Arcen 2024

21 & 22 September

Haarzuilens 2019

22 december 2018

Eenvoudig naar Elfia met Event Travel

Wil jij niet met de auto naar Elfia, maar zie je de trein, fiets of bezem ook niet zitten? Zijn alle ViaVia's al gereserveerd, heb je de Doctor en zijn Tardis net gemist? Dan heeft Event Travel de oplossing! Kies een opstapplaats en laat je door de bus brengen tot aan de poorten van Elfia.

Nieuws

Met meer dan 200 mogelijk opstapplaatsen zorgt Event Travel voor vervoer vanuit het hele land. Je komt rond 12.00u aan bij de poorten van Elfia en de bus vertrekt uiterlijk een uur na sluiting van het festival weer op weg naar huis.

Is dit iets voor jullie? Kijk op de site voor meer informatie:

Zaterdag: https://bit.ly/ElfiaZaterdagBus 
Zondag: https://bit.ly/ElfiaZondagBus

Gaan jullie met een groep van minimaal 15 mensen en zit jouw gewenste opstapplaats er niet tussen? Dan kun je zelf een opstapplaats aanvragen! Zo reis je eenvoudig naar Elfia met de busreizen van Event Travel.

Vergeet niet dat als je je tickets vóór 1 januari aanschaft dit nog extra goedkoop is!