'Elfia' Camping de Rozenhorst

YOU NEVER DREAM ALONE

Elfia heeft opnieuw contact met camping de Rozenhorst gezocht. Zij willen graag de Elfia gasten ontvangen. Er zijn daar zelfs mogelijkheden voor een kampvuur buiten en zelfs met slecht weer een kampvuurtje (jawel wat kleiner) onder de overkapping.

Het ligt in Lottum en je gaat over met een pontje. NB 's avonds om 22.30 uur op zaterdagavond 24 september gaat de laatste pont speciaal voor Elfia gasten.

De minicamping Het landelijke terrein van de camping ligt met de voorkant in het dorp en aan de achterkant grenst het aan een natuurgebied van Limburgs Landschap. De camping biedt 30/40 ruime plaatsen tussen gemengde hagen en hoogstamfruit op 2 ha grond. De plaatsen beschikken over water, elektriciteit (tot 10- Ampère) en afvoer. De plaatsen zijn geschikt voor tent, caravan of camper. Er zijn 6 douches en 6 wc’s. Ook is er een aparte sanitaire ruimte voor mindervaliden of voor gezinnen met baby’s. Voor de vaat is er binnen en buiten een aanrecht met warm water. Tevens is er een koelkast, wasmachine en droger. En als laatste maar niet onbelangrijkste..er is een gratis wifi-punt .

Camping de rozenhorst 1

De prijzen tref je hieronder en op hun site aan

1 plek voor tent/caravan voor max 2 personen is € 17.50 
1 persoon extra is € 4 euro p.p.p.n 

Camping de Rozenhorst  
Familie Ramakers
Hoofdstraat 45
5973 ND Lottum (Limburg)
Telefoon: 077-3270340

Website: www.rozenhorst.com
E-mail: info@rozenhorst.com

Geniet van de vriendelijkheid van de familie Ramakers en......... 
YOU NEVER DREAM ALONE