Koninklijke Verkiezingen Deelname

SetWidth400 Elfia Royals Crown

Deelname aan de Koninklijke verkiezingen van Elfia Arcen 2017:

poster elfia royals 2017HZ webformaat

Deelnemen als kandidaat houdt het volgende in:
* Je kunt je in het Engels goed verstaanbaar maken, gedurende de tijd in de spotlights.
* Voor deelname moet je minimaal 16 jaar zijn. Minimaal één van de deelnemers moet 18+ zijn.
* Wij hebben gemerkt dat wanneer  je je als koppel opgeeft, je meer kans maakt om te winnen.
* Op zaterdag en zondag is het Koningskamp je basis, dit mag je inrichten naar eigen stijl en je staat hier met andere kandidaten. Je mag zelf activiteiten verzinnen om hier te houden en om de stemmers aan je te binden.
* Jullie zijn op vrijdag aanwezig op het terrein, zodat de activiteiten als (potentieel) koningspaar/kandidaten besproken kunnen worden en zodat jullie het kamp kunnen inrichten
* Toegang tot het evenement wordt door de organisatie geregeld. Slaapplekken kan in overleg naar gekeken worden.
* Vrijwilligers van Elfia mogen niet meedoen aan de verkiezingen mits zij aankomend evenement niet meewerken als vrijwilliger.

Wil je deelnemen als kandidaat, lever dan het volgende aan:
* Verkiezing tekst, aangeleverd in het Nederlands, Engels en het Duits.
* Verkiezingsfoto, een foto van 300 D.P.I., in portretvorm (dus verticaal).
* Verkiezingsfilmpje
- Gesproken tekst moet in het Engels zijn of indien niet mogelijk Engels ondertiteld zijn.
- Tijdsduur is maximaal 8 minuten, maar ervaring leert dat een kort, krachtig, informatief en  humoristisch filmpje hoge ogen scoort bij het publiek.
- Gebruik geen muziek in het filmpje waar copy-right op zit, dan kunnen we de film niet plaatsen op de website
-  Stuur je film via mail of Wetransfer. Mocht je een youtubelink sturen zorg dan dat de film nog niet publiekelijk zichtbaar is totdat deze op de site van Elfia gepubliceerd is.
* De Verkiezingsposter wordt door ons gedrukt, dit zijn de voorwaarden:
- A2 formaat
- Full Colour
- Een duidelijke foto met de namen van de karakters
- De tekst: “Vote For...” moet terug komen op de poster
-  Werktekening: https://www.reclameland.nl/kcfinder/upload/images/werktekeningen/Ongevouwen/Staand/NL_A2_staand.png
- Aanleverspecificaties: https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/printdealcdn/content_service/informatiesheet_posters_.pdf

 TIP: Kijk naar de voorgaande koningen en koninginnen van Elfia, misschien kun je je verhaal connectie laten hebben met de geschiedenis van Elfia.

Royals collage 2016 04 18

Promotie:
We houden ervan wanneer jij jezelf promoot, hoe meer mensen jullie enthousiast maken, hoe dichter je bij de troon komt. Er zijn echter een paar regels om alles netjes en op een Elfia manier te laten verlopen.
* Uitdelen van flyers is verboden, daarom maken we posters. Op die manier worden alle bezoekers op de hoogte gebracht en kunnen ze voor jullie stemmen!
* Als je een filmpje hebt gemaakt mag je deze pas delen zodra hij op de website van Elfia is verschenen.
* Als je de media wilt inschakelen is dat geen probleem, zorg alleen wel dat je de organisatie op de hoogte brengt. Wij zullen je dan in contact brengen met ons PR elfjes.

Deelnemen nadat jullie zijn verkozen tot Koningspaar houdt in:
* Meedoen aan op personage/karakter gebaseerde interviews, voor en tijdens de komende Elfia
* Meedoen aan eventuele pers activiteiten
* Meewerken aan het programma van Elfia zoals in de draaiboeken die jullie zullen ontvangen staat omschreven. Zorg ook dat je hier op tijd aanwezig bent.
* Buiten het programma van Elfia om blijf je in je karakter als koningspaar.
* Het eerstvolgende evenement na je koningschap ben je op zaterdag beschikbaar voor activiteiten van Elfia in de outfit en functie van je karakter. Mogelijk komt hier de zondag bij.
* Op zaterdag kun je ook activiteiten organiseren voor het publiek in het Koningskamp, als je niet wint is het niet de bedoeling om op zondag al je kamp in te pakken. Dit kan pas op zondagavond of maandagochtend.
* Op zondag ben je lid van de Jury van de Costume Parade en zullen jullie een prijs uitreiken genaamd The Royal Prize. Het is dan ook traditie dat jullie een leuk kleinigheidje wat past bij jullie koningschap meenemen om uit te reiken aan een kandidaat die niets heeft gewonnen maar die jullie toch wat gunnen.

De organisatie van Elfia biedt de winnende deelnemers:
* Een hotelkamer voor 2 personen, voor 2 nachten Elfia Haarzuilens 2018 (vrijdag op zaterdag en zaterdag op zondag)
* 350 euro om te spenderen aan extra accessoires voor de rol van Koning/Koningin.
* Een Graaf/Gravin titel in Elfia met bijbehorende medaille.
* 12 flessen mede voor eigen consumptie.
* VIP Toegang voor het koningspaar tijdens het volgende evenement.
* Toegang tot Elfia in de toekomst.

Het Koningspaar zal geassisteerd worden door de Theatre Crew, deze bestaat uit 4 mensen. De leden van de Theatre Crew zijn er om jullie te ondersteunen en ervoor te zorgen dat alle activiteiten volgens plan verlopen. Je kunt ze zien als theater directors. Ze blijven in contact met jullie over schema en deelname. We zullen allemaal samen moeten werken om het goed te laten verlopen. Houd dan ook aub in het achterhoofd dat we samen naar hetzelfde doel willen toewerken, luister naar wat de Theatre Crew met jullie bespreekt. Je bent vrij om buiten het programma zelf dingen te ondernemen, maar dit mag niet in de weg staan van het programma wat de organisatie levert. Van te voren hebben jullie je goed voorbereid en voelen jullie je prettig een groot publiek en pers te woord te staan. Je hebt een professionele instelling, je bent nuchter, fit en toont inzet/enthousiasme om je rol te vervullen, alsmede samen te werken met de organisatie en de Elfia vrijwilligers door open te staan en meewerkend te zijn.

Wanneer je deel wilt nemen, stuur dan een email naar anneke@eflia.com en laat weten dat je bezig bent met de voorbereidingen, zodat wij je op de hoogte kunnen houden van eventuele wijzigingen en ons voor kunnen bereiden op je deelname. De uiteindelijke inschrijving is definitief als je je verkiezingstekst, verkiezingsposter en het liefst een filmpje uiterlijk 20 augustus 2017 hebt ingeleverd.

Note: Bij meer dan vijf koppels die zichzelf kandidaat stellen maakt de organisatie van Elfia een selectie welke kandidaten mee doen aankomend event.

SetWidth400 Elfia Royals Crown