Gratis Elfia paspoort

Gratis Elfia Paspoort!

Koop een weekend ticket voor het grootste kostuum event van Europa en krijg een gratis Elfia paspoort

Veel fantasy volkeren doen er een moord voor. Het is in de fantasy werelden in dit universum en daarbuiten een van de felst begeerde documenten. Er is geen land vindbaar met een grotere vrijheid in denken dan Elfia. De enige beperking die aan de vrijheid gelegd wordt is het respect voor de ander. Door de ongebreidelde vrijheid is er ook een onstuitbare drang naar creativiteit.

Het Elfia paspoort. Hoe krijg je het ?

We hebben er een spannend geheel van gemaakt.Als je een passe partout /weekend ticket hebt gekocht (dit kan je hier doen) en je begeeft je op je eerste dag naar de toegangscontrole, dan krijg je na scanning van je ticket twee dingen:  
1. een stoffen Elfia polsbandje dat persoonsgebonden is en niet af mag tenzij je niet meer besluit heen en weer door de controle poortjes te gaan (doorgaans dus op de laatste dag). Dit bandje (zolang het niet verwijderd is) geeft continue recht op toegang tot Elfia gedurende alle event dagen
 2. het Elfia paspoort

promofoto paspoort 2

 

 

 Maar er is meer:
Als op jouw laatste dag het moment gekomen is dat je voor de laatste maal door de controle poortjes bent gegaan, dan kan je je polsbandje doorknippen. Doe dit echter niet zelf! 
Maar laat dit doen door een officiële Elfia douane ambtenaar. 
Deze ambtenaar kun je vinden in de info stand. 
De douane ambtenaar heeft het recht heeft het volgende te doen: 
- jouw polsbandje op jouw verzoek door te knippen
- met een zeer speciale Elfia zegellak pistool jouw polsbandje te ‘verzegelen’ in het paspoort
- een speciaal voor het event ontworpen Elfia immigratie stempel te zetten in jouw eigen paspoort

 En er is nog meer: 
- er is een persoonlijke pagina in het paspoort waarin je jouw naam, fantasy ras en meer leuke details kan opnemen
- we zullen pagina’s inbouwen met de namen van de (ex-) koningen en koninginnen van Elfia. Jij kan op jacht gaan naar deze (ex)-vorsten en hen een handtekening en eventueel persoonlijke boodschap te laten plaatsen in jouw paspoort 
We geven jou de gelegenheid om dit Elfia paspoort te veranderen in een persoonlijk document dat je jaren bij je kan dragen als een herinnering aan de mooie momenten in het land van ongebreidelde vrijheid, fantasie en creativiteit.

foto visa KDH17 550X340

Uitsluitend passe partout houders

Voorlopig kunnen we het paspoort alleen beschikbaar houden voor passe partout houders. We spelen nog met de gedachte om het paspoort tegen een reele vergoeding te verkopen aan niet-passe partout houders maar de fraude gevoeligheid met het zetten van stempels en het krijgen van zegellak stempels is nog te groot daarvoor op dit moment. 

Ontwerpers

Het paspoort is ontworpen door Jan de Bruijn. De Elfiaanse vertalingen zijn verzorgd door Harm Schelhaas.